Oktatás


Cégünk, az 1996-ban felépített, és azóta már felújított korszerű Oktató Központjában,  kiváló körülmények között tudja képezni, oktatni a különböző területek szakembereit. Ezen tevékenység célja egyrészt a már meglévő partnerek fényezőinek oktatása az Autocolor Kft. által forgalmazott anyagok szakszerű és gazdaságos használatára, másrészt minden olyan új információ átadása, az érdeklődőknek amely befolyásolhatja a gyakorlati munkájukat.

OKTATÁSI PROGRAM LETÖLTÉSE

Jelenlegi oktatásainkRendszerindítás
Új felhasználók esetén a rendszerindítási folyamat elméleti és gyakorlati részből áll össze és lehetőség szerint az Oktató Központban, kivételes esetben a partner telephelyén történik. Az elméleti képzés során a bemutató fényező megismerteti a partner szakembereit az anyagok használatával. A gyakorlati rész az elméletben megtanultak valós körülmények közötti alkalmazását, azaz tényleges fényezést jelent műhelykörülmények között.

Rendszeres szakmai továbbképzés
1-2 napos képzések keretében felfrissítésre kerülnek a rendszerindítás során elsajátított ismeretek. A bemutató fényezők átadnak minden olyan tippet, újdonságot, tapasztalatot, amely az elmúlt időszakban jelent meg.

Speciális tanfolyamok
Kifejezetten szakmai vagy szorosan a szakmához kötődő, jellemzően elméleti előadások. A résztvevők lehetnek a partnerek szakemberei, műhelyvezetői, a biztosítótársaságok, kárszakértő irodák kollégái, illetve a gépjármű importőrök képviselői is.
 

Iratkozzon fel
hírlevelünkre: